Zamknięty przez: myewa Wto 26 Paź, 21 22:38 |
Prace magisterskie o ustrońskich bocianach |
Autor |
Wiadomość |
Monika
|
|
Wysłany: Śro 26 Paź, 11 17:58 Prace magisterskie o ustrońskich bocianach
|
|
|
W temacie dotyczącym tegorocznego Zlotu Bocianolubów w Ustroniu pisałam:
Monika napisał/a: | Magistranci (Łukasz Leśny i Kamil Szymaniec) przygotowujący swoje prace na podstawie nagrań z gniazda w Ustroniu przedstawili tematykę swoich prac oraz sposoby odnotowywania obserwacji i opracowywania ich wyników. |
Pan prof. Zbigniew Jakubiec (Uniwersytet Zielonogórski) poinformował mnie dziś telefonicznie, że jutro o godz. 8.00 wymienieni powyżej magistranci będą bronili swoich prac magisterskich. Trzymamy za nich kciuki!
To nie jedyne prace na tej uczelni, które przygotowano na podstawie nagrań z ustrońskiego gniazda bocianów. Czekamy na kolejne. |
_________________ Podaruj ludziom dobroć, rzuć daleko od siebie, rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie, wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas. |
|
|
|
|
elamila1
|
|
Wysłany: Śro 26 Paź, 11 18:47
|
|
|
No tak, trzymamy kciuki |
|
|
|
|
myewa
|
|
Wysłany: Śro 26 Paź, 11 20:34
|
|
|
Na pewno będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze |
_________________ Koniku polny od niepoważnych wierszy naucz mnie od małego być mniejszym (J.Twardowski) |
|
|
|
|
Monika
|
|
Wysłany: Pią 28 Paź, 11 14:50
|
|
|
myewa napisał/a: | Na pewno będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze | I tak właśnie było.
Panowie zabłysnęli wiedzą podczas obrony. Wypadli najlepiej i otrzymali oceny bardzo dobre. Gratulujemy! |
_________________ Podaruj ludziom dobroć, rzuć daleko od siebie, rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie, wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas. |
|
|
|
|
elamila1
|
|
Wysłany: Pią 28 Paź, 11 15:18
|
|
|
Panowie! Gratulacje!!! |
|
|
|
|
michasia
|
|
Wysłany: Pią 28 Paź, 11 21:30
|
|
|
G R A T U L A C J E !!!!!! |
_________________ Największym cudem jest to, że prawdziwe cuda mogą zdarzać się w codziennym życiu.
/ Gotthold Ephraim Lessing / |
|
|
|
|
Eliáška
|
|
Wysłany: Sob 29 Paź, 11 14:08
|
|
|
gratulujeme z Čech!!! |
|
|
|
|
myewa
|
|
Wysłany: Sob 29 Paź, 11 16:40
|
|
|
Brawo Panowie! Gratulacje! |
_________________ Koniku polny od niepoważnych wierszy naucz mnie od małego być mniejszym (J.Twardowski) |
|
|
|
|
Benekbocian
|
|
Wysłany: Czw 03 Lis, 11 19:11
|
|
|
Dziękuję w imieniu moim i Kamila! ;] Pan prof. Zbigniew Jakubiec pokaże Państwu nasze prace magisterskie więc będzie co czytać.
Pozdrawiam serdecznie! Łukasz Leśny. |
|
|
|
|
|
|