Zamknięty przez: myewa Wto 26 Paź, 21 22:39 |
Zmiany w jakości przekazu |
Autor |
Wiadomość |
Monika
|
|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 11 20:33 Zmiany w jakości przekazu
|
|
|
Pragniemy przeprosić za niedogodności, jakie ostatnio spotykały odbiorców przekazu.
Wynikały one z małej przepustowości łącza internetowego, z jakiego korzystaliśmy dzięki pomocy sponsora. Od paru dni podejmowaliśmy działania mające na celu poprawienie łącza, jakim dysponowaliśmy. Problemy z przekazem nie były jednak bezpośrednio przez nas zawinione. Podjęliśmy więc decyzję o założeniu własnego łącza internetowego.
Prowadziliśmy rozmowy z kilkoma dostawcami Internetu na naszym terenie. Znaleźliśmy firmę, która zdecydowała się zostać partnerem naszego projektu. Jest to firma ANFA.
Dziś, mimo opadów deszczu i śniegu pracownik tej firmy, pan Rafał K. przeprowadził prace montażowe. Tak więc mamy własne łącze o dużej szybkości i od teraz nie powinno być żadnych problemów z przekazem – czego wszystkim odbiorcom (i sobie) życzymy.
W imieniu swoim i wszystkich obserwatorów ustrońskich bocianów gorąco dziękujemy Firmie ANFA za pomoc.
Jednocześnie dziękujemy Firmie KOLNET (panu Andrzejowi L.) i Politechnice Śląskiej (panu Adamowi O.) za dzisiejszą pomoc przy uruchomieniu przekazów (streaming i poklatkowy).
Monika Ewa Kosińska
Marek Radziszewski |
_________________ Podaruj ludziom dobroć, rzuć daleko od siebie, rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie, wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas. |
|
|
|
|
Maras
|
|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 11 20:36
|
|
|
Dzięki firmie ANFA możemy pozwolić sobie na przyspieszenie emisji obrazu poklatkowego oraz polepszenie jakości przekazu STREAMING, za co jeszcze raz WIELKIE dzięki! |
|
|
|
|
elamila1
|
|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 11 20:39
|
|
|
Ja również dziękuję Firmie ANFA za pomoc, a Tobie Moniko za włożoną pracę i czas, żebym mogła podglądać bociany |
|
|
|
|
myewa
|
|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 11 20:41
|
|
|
Moniko, znając Wasze zaangażowanie w projekt, wierzyłam, że tego tak nie zostawicie.
Marku, Moniko, bardzo dziękuję
Podziękowania dla Firmy Anfa za dołączenie do ekskluzywnego grona sponsorów projektu "Bociany Integrują".
Firmie Kolnet i Politechnice Śląskiej podziękowania za pomoc. |
_________________ Koniku polny od niepoważnych wierszy naucz mnie od małego być mniejszym (J.Twardowski) |
|
|
|
|
Ann
|
|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 11 20:48
|
|
|
ja równiez dołaczam sie do podziekowań za wasze strania o to aby projekt był na jak najwiekszym poziomie ,Wielkie Brawa ! |
_________________ KOCHAJCIE ZWIERZĘTA |
|
|
|
|
michasia
|
|
Wysłany: Czw 14 Kwi, 11 21:04
|
|
|
Dołączam się do podziękowań |
_________________ Największym cudem jest to, że prawdziwe cuda mogą zdarzać się w codziennym życiu.
/ Gotthold Ephraim Lessing / |
|
|
|
|
|
|