BOCIANY INTEGRUJĄ
Otwarty przez: Monika Śro 27 Mar, 19 14:07 |
Przekaz streamingowy |
Autor |
Wiadomość |
Ann

|
|
Wysłany: Śro 27 Mar, 19 16:53
|
|
|
ups ja juz moja radoche wyrazilam w dzienniku bo najpierw tam zajrzalam ale i tu napisze, SUPER , ogromnie dzieki za taki przekaz |
_________________ KOCHAJCIE ZWIERZĘTA |
|
|
|
 |
Monika

|
|
Wysłany: Śro 27 Mar, 19 17:45
|
|
|
By nie było problemów z tym linkiem, zrobiliśmy dostęp do tej transmisji poprzez stronę główną. Wystarczy kliknąć pod obrazkiem w napis transmisji strumieniowej. |
_________________ Podaruj ludziom dobroć, rzuć daleko od siebie, rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie, wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas. |
|
|
|
 |
pipistrello

|
|
Wysłany: Śro 27 Mar, 19 23:16
|
|
|
Super sprawa jestem pod wrazeniem... dziekujemy!!! |
|
|
|
 |
Monika

|
|
Wysłany: Czw 28 Mar, 19 18:42
|
|
|
Monika napisał/a: | By nie było problemów z tym linkiem, zrobiliśmy dostęp do tej transmisji poprzez stronę główną. Wystarczy kliknąć pod obrazkiem w napis transmisji | Proszę nie posługiwać się już tym linkiem podanym wcześniej - to był test.
Do aktualnej transmisji na żywo najlepiej przejść klikając odpowiedni napis pod obrazkiem na stronie głównej. |
_________________ Podaruj ludziom dobroć, rzuć daleko od siebie, rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie, wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas. |
|
|
|
 |
 |
|
Forum jest integralną częścią projektu "Bociany Integrują".
Administratorzy nie ponoszą odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników. |