Lokalny program informacyjny:
=> http://www.tvp.pl/katowic...wietnia/1635367Arcadio - Pią 28 Maj, 10 09:53 Temat postu: Mowia i pisza o gniezdzieInfo o gniezdzie na BirdWathing PlMonika - Nie 06 Cze, 10 18:37 Jutro program "Kawa czy herbata?" (TVP1) będzie nadawany na żywo z Ustronia.
Audycja będzie w godz. 6.00 - 8.00. Zapraszamy do oglądania!
Wejście dotyczące naszego projektu i naszych bocianów planowane jest na godz. 6.45.iwona11 - Pon 07 Cze, 10 09:40
Monika napisał/a:
Jutro program "Kawa czy herbata?" (TVP1) będzie nadawany na żywo z Ustronia.
Audycja będzie w godz. 6.00 - 8.00. Zapraszamy do oglądania!
Wejście dotyczące naszego projektu i naszych bocianów planowane jest na godz. 6.45.
miałam okazję oglądać Bardzo fajnie przedstawiono projekt
I miło było Panią zobaczyć na żywo, Pani Moniko myewa - Pon 07 Cze, 10 12:15 Bardzo ciekawa forma promocji i na pewno bardzo skuteczna.
Widać to po odwiedzinach na stronie projektu "Bociany Integrują"
Zaraz po części programu dotyczącej ustrońskich bocianów stronę odwiedziło dużo osób.
Jednocześnie na bociany patrzyło 151 użytkowników online.Maras - Pon 07 Cze, 10 12:25 Ja widziałem w jednym momencie ponad 560 osób i bardzo wolno strona się ładowała. Miało to miejsce około minutę po zakończeniu rozmowy z Moniką.michasia - Pon 07 Cze, 10 14:11 Ja też oglądałam program transmitowany z Ustronia - brawo Moniko bardzo fajnie mówiłaś o bocianach Monika - Pon 07 Cze, 10 21:39 Dziękuję za opinie. Ja nie mam opinii, bo nie widziałam programu. Pogoda dopisała i było całkiem sympatycznie. Mam nadzieję, że taka promocja naszego miasta będzie owocowała w przyszłości.myewa - Pon 07 Cze, 10 22:15
Maras napisał/a:
Ja widziałem w jednym momencie ponad 560 osób i bardzo wolno strona się ładowała. Miało to miejsce około minutę po zakończeniu rozmowy z Moniką.
Zgadza się. Od razu po wypowiedzi Moniki strona się zawieszała i nic nie można było zdziałać na forum.
Dopiero jak liczba odwiedzających spadła do 151 wszystko wróciło do normy.Moni3ka - Pon 14 Cze, 10 20:00 Nikt z użytkowników nie nagrywał programu? Jak nagrał, niech wrzuci gdzieś do netu:)Maras - Wto 15 Cze, 10 11:45 http://www.youtube.com/watch?v=bZAeyA_dHKM ów programpiotrek94b - Wto 31 Maj, 11 20:14 Artykuł z wczorajszej (30.05.2011) Gazety:
CZYTAJWanda - Pon 20 Cze, 11 18:34 Artykuł o akcji adopcji i obrączkowania na bocianim gnieździe w Ustroniu dnia 18.06.2011r.
pt. " Państwo Ustrońscy zaadoptowali bocianiątko" --> C Z Y T A JMonika - Śro 22 Cze, 11 15:10
Wanda napisał/a:
Artykuł o akcji adopcji i obrączkowania na bocianim gnieździe w Ustroniu dnia 18.06.2011r.
pt. " Państwo Ustrońscy zaadoptowali bocianiątko" --> C Z Y T A J
Ten artykuł był dostępny na pierwszej stronie portalu gazeta.pl
Pozwalam sobie zamieścić zeskanowany artykuł, jaki ukazał się w ostatnim numerze Gazety Ustrońskiej (nr 16/1065 z dn. 19.04.2012). Cyklicznie, w każdym z numerów, ukazuje się jednostronicowy artykuł nt. wybranego gatunku flory bądź fauny (cykl pt. "Bliżej natury"). Tym razem znalazłam artykuł o bocianie białym. Myślałam, że będą to tylko informacje o gatunku, a tymczasem okazało się, że autor w ciekawy sposób przybliża bociana białego odnosząc się do gniazda ustrońskich bocianów i projektu "Bociany Integrują". Bardzo polecam przeczytanie tego artykułu.